ProduktOmáčka "Narsharab"
„Narsharab“, národná kulinárska značka azerbajdžanskej kuchyne, je omáčka vyrobená zo šťavy z granátových jabĺk, ktorá sa zvyčajne používa ako korenie do jedál z rýb a mäsa, najmä do kebabov. Vlastnosti ovocia z granátového jablka, vrátane vysokého množstva vitamínu C, ovocných kyselín a antioxidantov, sa plne odrážajú v „Narsharab“.
- Prirodzene pestované
- Ekologické
- Profesionálna výroba
- Kvalitné balenie
ProduktŠťava z granátového jablka
Šťava z granátového jablka je ekologicky čistá a vyrobená z prírodného ovocia, priamo lisovaná, bez pridaného cukru a bez konzervantov.
Naše produkty je možné po otvorení fľaše skladovať až 3 dni pri teplote 0-6 °C. Možné usadenina je prirodzenej povahy a nie je závadou. Dátum balenia a dátum spotreby sú vyznačené na uzávere.
Šťava z granátového jablka je prospešná pre tráviaci systém. Taníny, pektín a folacín v šťave odstraňujú zápalové ochorenia tráviaceho traktu, normalizujú a aktivujú žalúdok a zlepšujú trávenie a chuť do jedla. Podporuje liečbu rakoviny prsníka a prostaty, znižuje krvný tlak a tým chráni kardiovaskulárnu sústavu. Pomáha tiež pri bolesti kĺbov, zabraňuje poškodzovaniu chrupaviek.
- Prirodzene pestované
- Ekologické
- Profesionálna výroba
- Kvalitné balenie